середа, 04 серпня 2021 13:21

Спека й грози. Погода заплутає українців

Завтра в західних областях, на півночі й подекуди в центральній частині України передбачаються короткочасні грози.

Дощі місцями супроводжуватимуть шквали, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Грози 5 серпня гримітимуть у Німеччині й Центральній Європі, досягнуть Хорватії, а потім прийдуть в Україну", - ідеться в повідомленні.

Автор: Фото: facebook.com/tala.didenko
  Грози 5 серпня гримітимуть у Німеччині й Центральній  Європі
Грози 5 серпня гримітимуть у Німеччині й Центральній Європі

На сході, півдні, Полтавщині й у Дніпрі з районами ще втримається суха спекотна погода. Температура повітря становитиме +28...33°С. На півночі й у більшості центральних областей завтра очікується +25...29°С, у західній частині +22...27°С.

У Києві в четвер дощитиме, буде гроза. Максимальна температура повітря в столиці становитиме +26...27°С. У п'ятницю дощ може змінити серйозніша злива зі шквалами.

Температура повітря в Україні найближчим часом коливатиметься в незначних межах, спека ще втримається на сході й півдні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека відступає. Де пройдуть зливи

Киянам у середу не буде спекотно. Максимальна температура повітря коливатиметься в межах +27°С. Суттєві опади можливі хіба що ввечері. Шансів на дощ побільшає у п'ятницю та вночі в суботу. 6 серпня відчутно посилиться вітер, пориви сягатимуть штормових значень.

Зараз ви читаєте новину «Спека й грози. Погода заплутає українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі