неділя, 30 листопада 2008 11:54

Сотні заручників у Мумбаї утримували всього 10 бойовиків

У атаках на ділову столицю Індії Мумбаї брали участь всього 10 терористів. Про це повідомили представники індійської поліції. У антитерористичній операції під назвою "Торнадо" було ліквідовано 9 бойовиків, ще один був схоплений живим і допитується слідчими, передає індійський телеканал Doordarshan News. Інші телеканали Індії при цьому указують, що в Мумбаї для здійснення терактів прибула група з 12 бойовиків. Ця інформація нібито отримана з допитів єдиного підозрюваного, який був затриманий при спробі втекти від поліції на вкраденому автомобілі.

Невелика група бойовиків змогла утримувати в заручниках сотні людей в різних місцях Мумбаї і протягом двох діб чинити опір спецназу і поліції. За заявами експертів, терористи були відмінно озброєні і підготовлені. Заступник головного міністра штату Махараштра Р.Р.Патіл заявив, що з таким озброєнням, яке мали при собі терористи, вони могли б убити 5 тис. осіб, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Сотні заручників у Мумбаї утримували всього 10 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі