Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 08:25

Сотні перуанців захворіли після падіння метеорита (ФОТО)

До медиків уже звернулися 200 чоловік. Захворювання викликані отруйними випаровуваннями, що піднялися в повітря після падіння метеорита. Сотні людей в Перу страждають головними болями і захворюваннями дихальних шляхів після падіння метеорита на півдні країни, передає РІА "Новини" з посиланням на агентство AP і представників перуанського Мінздраву. По медичну допомогу звернулися вже близько 200 чоловік.

За словами представника Мінздраву, захворювання викликані отруйними випаровуваннями, що піднялися в повітря після падіння метеорита. У безпосередній близькості від місця падіння проживають приблизно півтори тисячі людей. Уже в четвер учені з інституту геофізики Перу повинні надати звіт про інцидент.

Метеорит упав в області Пуно, неподалік від кордону з Болівією. Місцеві жителі почули сильний шум "падаючого літака", після чого побачили охоплений полум"ям об"єкт, який врізався в землю і вибухнув. На місці падіння утворився кратер шириною 30 і глибиною шість метрів.

Повідомлення про те, що у жителів навколишніх сіл спостерігаються блювота і головний біль, викликані "дивним запахом", почали надходити незабаром після події.

 

Зараз ви читаєте новину «Сотні перуанців захворіли після падіння метеорита (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути