пʼятниця, 18 травня 2007 16:26

Сотні британців "купилися" на оголошення 25-річної давнини

Сотні британців подзвонили по оголошенню про продаж будинку, що вийшло 25 років тому, пише газета The Guardian. Воно було опубліковане в архівному репринті газети Birmingham Mail, випущеному з нагоди ювілею перемоги футбольного клубу Aston Villa в Кубку європейських чемпіонів, який зараз називається Ліга чемпіонів.

Будинок з чотирма спальнями і двома ванними кімнатами, про який йшлося в Birmingham Mail, продавався за 53500 фунтів стерлінгів. Зараз ринкова вартість будинків в цьому районі складає від 500 до 700 тисяч фунтів стерлінгів. Середня вартість будинку у Великобританії складає близько 200 тисяч фунтів стерлінгів (400 тисяч доларів США).

Як виявилось, Енн та Тоні Едвардс, власники будинки, що купили його 24 року назад, при в"їзді не змінили номер телефону. Їм довелося перемкнути прийом дзвінків на автовідповідач, який пояснював, що відбулася помилка.

Цікаво, що історичний випуск газети міс Едвардс також пропустила через команду Aston Villa - в день 25-річчя своєї перемоги вона грала з командою Sheffield United, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Сотні британців "купилися" на оголошення 25-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі