Ексклюзиви
неділя, 01 липня 2007 12:05

Шотландська поліція обшукала будинки підозрюваних у тероризмі

Шотландська поліція в неділю в рамках розслідування справи про підготовку терактів в Глазго і Лондоні обшукала декілька будинків в околицях Глазго. Один з обшукуваних будинків знаходиться в місті Х"юстон приблизно в 10 кілометрах на захід від Глазго.

Аеропорт Глазго відновив роботу при підвищених заходах безпеки. Нагадаємо, в суботу в термінал аеропорту врізався палаючий джип. Поліція визнала цей інцидент терактом і пов"язала його з підготовкою терактів в Лондоні, де в п"ятницю було виявлено дві заміновані машини.

Під вартою знаходяться чотири люди, підозрювані в причетності до підготовки терактів: це дві люди, які знаходилися в машині, що врізалася в термінал аеропорту Глазго, і ще двоє, затримані пізніше в графстві Чешир на північному заході Англії.

За рішенням уряду Великобританії рівень терористичної загрози в країні піднятий до найвищого. Це означає, що терактів чекають у будь-який момент, як повідомляє ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Шотландська поліція обшукала будинки підозрюваних у тероризмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути