середа, 07 березня 2007 15:51

Щотижня співатимуть гімн і підніматимуть прапор в навчальних закладах Тернопільщини

Навчальний тиждень у всіх учбових закладах Тернопільської області починатиметься церемонією підняття державного прапора України і виконання гімну.

Відповідне розпорядження підписав глава Тернопільської обладміністрації Іван Стойко.

За словами заступника начальника управління освіти і науки обладміністрації Оксани Піхурко, необхідність в такому розпорядженні виникла у зв"язку з тим, що державні символи почали забувати.

- Ніякого покарання за невиконання розпорядження не передбачено. Ми просто сподіваємося, що в школах цю ініціативу з радістю підтримають. А ми відзначатимемо найкращих в цьому плані, - сказала Піхурко.

За її словами, для виконання розпорядження буде потрібен час, оскільки кожна школа повинна розробити свій сценарій початку учбового тижня, провести репетиції. В управлінні вважають, що вже в майбутньому навчальному році такі заходи стануть традицією у всіх учбових закладах області.

Розпорядженням також передбачено вивчення тексту державного гімну і розміщення його на стендах державної символіки у всіх установах, організаціях і підприємствах, військових частинах, установах освіти і культури області, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Щотижня співатимуть гімн і підніматимуть прапор в навчальних закладах Тернопільщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі