понеділок, 03 вересня 2007 16:56

Соратник Тимошенко: Люди в харківських селах живуть, як у середньовіччі

Керівник Харківського обласного штабу БЮТ, народний депутат України п`ятого скликання Олександр Фельдман агітаційну кампанію в регіоні розпочав у нестандартний спосіб.

Як повідомили в прес-службі обласного БЮТ, Фельдман облітає віддалені місця регіону на вертольоті, відвідуючи таким чином близько десяти населених пунктів щоденно.

В повідомленні наголошується, що Фельдман "шокований" умовами життя в харківській глибинці, і на основі зібраних фото- і відеоматеріалів планує організувати тематичну виставку.

"Люди в сільській місцевості, особливо в далекій глибинці, сьогодні живуть в умовах, що нагадують середньовіччя. Якби відвідувачі майбутнього фіналу чемпіонату Євро-2012 проїхали по цим забутим Богом і цивілізацією районах, вони б, напевно, не повірили, що таке можливе в сучасній Європі", - цитує слова керівника Харківського БЮТ прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «Соратник Тимошенко: Люди в харківських селах живуть, як у середньовіччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі