четвер, 25 лютого 2021 17:30

"Сьомий рік боремся, щоб не залишився в дитячому тілі" - мати благає про допомогу на лікування синочка

Автор: Фото надане Альоною Смітюх
  11-річний Олександр Смітюх з Києва лікує гіпофізарний нанізм. На лікування в місяць потрібно $1 тис.
11-річний Олександр Смітюх з Києва лікує гіпофізарний нанізм. На лікування в місяць потрібно $1 тис.


11-річний Олександр Смітюх з Києва лікує гіпофізарний нанізм. Це рідкісне захворювання, яке піддається медикаментозному коригуванню та вимагає довготривалої гормональної терапії. На лікування в місяць потрібно $1 тис.

"Про захворювання Саші ми дізналися, коли я була на шостому місяці вагітності донечкою. Синочкові тоді було 5 років. Він значно відставав в рості від своїх ровесників. В нього діагностували гіпофізарний нанізм. Це коли гіпофіз в головному мозку не виробляє свій гормон, що призводить до затримки фізичного розвитку скелета, зросту та внутрішніх органів. Але якщо приймати штучний гормон, є всі шанси жити здоровим та повноцінним життям. Таке захворювання мав відомий футболіст Ліонель Мессі. Він живе повноцінно. І ми прагнемо, щоб Саша був як всі люди. Уже сьомий рік боремся, щоб не залишився в дитячому тілі. Лікування Саші триватиме до 18 років. Вартість гормональних препаратів в місяць коштують 1 тисячу доларів. Необхідна доза зростатиме з віком Саші. Наша родина не в змозі оплатити лікування самостійно. Ми в пошуках людської підтримки, щоб не втратити дорогоцінний час. Я дякую усім, хто допоміг нашому синочку трошки підрости. І тим, хто ще відгукнеться", - розповіла Gazeta.ua мати Альона Смітюх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Живу в неймовірній напрузі" - дизайнеру вуличного театру на операцію потрібно 110 тис. грн

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 4149 4991 3475 3654 або Монобанку: 5375 4141 2258 1274 (Смітюх Олена Сергіївна), контакти: 0 (63) 349 11 70.

Зараз ви читаєте новину «"Сьомий рік боремся, щоб не залишився в дитячому тілі" - мати благає про допомогу на лікування синочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі