вівторок, 11 грудня 2007 10:21

Солістка "ВІА Гри" для збільшення форм користується двома бюстгальтерами (ФОТО)

Нова солістка популярної групи не може похвалитися пишними формами, проте вона демонструє завидну хитрість. Щоб збільшити об"єм найсолодшої частини її тіла, Меседа Багаудінова надягає два поролонові бюстгальтери один на одний.

З перших днів приходу Меседи у групу видно неозброєним оком, як змінюються її пишні форми залежно від плаття.

 

Прозорі наряди відкривали шанувальникам творчості групи дуже скромні розміри грудей Багаудінової, але варто було їй надіти плаття із закритим ліфом, як груди зростали, немов від чарівної палички.

Такі трапляється у "ВІА Грі" не вперше. Схожим способом збільшення грудей користувалася свого часу інша солістка колективу Альбіна Джанабаєва. Але тоді дівчина використовувала менш хитромудрий метод. Вона просто підкладала в бюстгальтер спеціальні подушечки, які значно збільшували груди.

Меседа пішла далі: її спосіб куди ефективніший і надійніший. Для того, щоб зробити об"єм грудей рівно на два розміри більше, потрібно просто надіти один ліф на іншій. Таким чином, груди, по-перше, збільшуються, по-друге, немає побоювання, що у найвідповідальніший момент звідти посипеться вата, спеціальні подушечки або інші підручні засоби, що попалися під руку у гримерці. Більш того, цей спосіб виглядає цілком натурально, і навіть якщо необережний рух відкриє плаття і таємне місце постане перед аудиторією, то нічого, окрім звичайного бюстгальтера, глядач не побачить.

Ця страшна таємниця була відкрита у гримерцімосковського клубу, де проходили зйомки новорічного концерту "МузТВ". Дівчина зняла плаття, потім розстебнула бюстгальтер, під яким знаходився ще один.

Правда, останній був на розмір менше і на тон світліший, пише  "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Солістка "ВІА Гри" для збільшення форм користується двома бюстгальтерами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі