середа, 05 грудня 2007 09:13

Солістці "Фабрики" після аварії лікарі не вийняли залишки скла (ФОТО)

Учасниці "Фабрики", яка в минулу п"ятницю потрапила в автоаварію разом з своїми колегами, може знадобитися пластична операція. Лікарі рязанської підстанції "швидкої допомоги" зашили Ірині Тоневій рану на обличчі, не вийнявши з неї залишки скла.

Тепер, щоб виправити помилку докторів, співачці доведеться звертатися до пластичних хірургів. А для молодої дівчини і соліста жіночої групи проблеми з обличчям - це справжня катастрофа.

Після зіткнення машини виконавців з вантажівкою на трасі Москва-Рязань Ірину Тоневу, що постраждала найбільше, доставили в рязанську клініку. Лікарі наклали їй декілька швів на розбиту брову і порадили звернутися до офтальмолога, оскільки від удару сильно пошкоджено очне яблуко.

"В той момент я нічого не розуміла: що зі мною відбувається і хто біля мене, - призналася Тонева. - Коли я повернулася до Москви, друзі відвезли мене в якийсь медичний центр, де мене знову оглянули лікарі і пришли в жах від роботи своїх провінційних колег". "У Москві мені знову розрізали брову і витягнули звідти декілька великих осколків скла. Це просто кошмар! У мене на обличчі утворилася гематома", - додала вона.

"Дні через сім ми зробимо Ірині спеціальну операцію з використанням новітньої американської технології, - розповідає один з лікарів центру Наталія Отіан, у якої спостерігається Тонева. - Без неї співачці не обійтися, якщо вона хоче позбавитися від жахливого шраму на обличчі".

За словами лікаря, брова співачки була розітнута навпіл. А після невдалої операції в Рязані у Ірини можуть взагалі перестати рости брови, оскільки хірурги вирізували частину шкіри з волосяними фолікулами. Тепер, щоб повернути минулу красу, Тоневій доведеться зробити не тільки пластику, але і косметичний татуаж, тобто намалювати брову наново.

Зараз Тонева щодня приїжджає в медичний центр разом з своєю подругою. Співачка з"являється у лікарів вже після офіційного закриття клініки, щоб уникнути цікавих поглядів інших пацієнтів. Зовні солістка "Фабрики" виглядає цілком звичайно, і лише насунена низько на очі шапка видає наслідки недавньої аварії, повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Солістці "Фабрики" після аварії лікарі не вийняли залишки скла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі