середа, 03 грудня 2008 08:36

Сьогодні відбудеться третій аукціон НБУ із продажу доларів США

Національний банк України (НБУ) у середу, 3 грудня, збирається здійснити валютну інтервенцію із продажу доларів США шляхом проведення валютного аукціону.

Банки, які мали намір взяти участь в аукціоні, мали вчора, 2 грудня, переказати 100% грошового забезпечення у гривнях на рахунок НБУ. Заявки приймаються сьогодні до 14:00. Мінімальний обсяг заявки становить $100 тис.

Нагадаємо, це буде вже третій аукціон НБУ із продажу доларів США. Уперше Нацбанк шляхом проведення аукціону провів валютну інтервенцію 19 листопада цього року. Попередній аукціон проходив 26 листопада.

Нагадаємо також, що Нацбанк використав на валютні інтервенції у листопаді $2 млрд. У жовтні НБУ значно збільшив свою інтервенцію на міжбанківському валютному ринку: її загальний обсяг становив $4 млрд. 115 млн., у той час як у вересні - $150,3 млн, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться третій аукціон НБУ із продажу доларів США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі