субота, 07 липня 2007 13:59

Сьогодні одружаться тисячі єгиптян

Тисячі молодих єгиптян, віруючих в магію чисел, вирішили призначити своє весілля на суботу, яка доводиться на сьоме число сьомого місяця 2007 року. Причому, церемонія одруження у багатьох з них почнеться в сім годин вечора. Субота також є в Єгипті останнім - сьомим днем тижня.

Молодята вважають, що таке поєднання сімок зробить щасливим і міцним їхній шлюб.

Голова правління співтовариства шаріатських суддів, уповноважених укладати шлюби, шейх Абдель Монем Алі Мухаммед відзначив, що числа не мають ніякого відношення до релігійних обрядів. "Це психологічне питання, яке не має відношення до релігій і обрядів", - сказав шейх Мухаммед. "Багато хто просто любить число сім, тому що Всевишній створив сім небес", - додав він.

Каді (суддя) каїрського району Мадінат-Насер шейх Шаукі аль-Баставісі вважає, що укладати шлюб треба незалежно від чисел, яким люди приписують різні властивості. "Багато дівчат прагнуть вийти заміж саме сьомого липня 2007 року в сім годин, а це привело до того, що на один і той же час призначено по п"ять одружень", - нарік він, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні одружаться тисячі єгиптян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі