середа, 30 січня 2008 08:43

Софію Ротару покладуть в лікарню

Софію Ротару покладуть в лікарню
Софія Ротару, якій цього року виповниться 61 рік, має серйозні проблеми з нирками. Загострення почалося рік тому, коли її раптово почали мучити сильні болі.

Щоб не доводити справу до критичного стану, Софія Михайлівна вирішила пройти обстеження в одній зі спеціалізованих клінік Санкт-Петербурга. Обстеження показало, що народній улюбленці необхідна операція із видалення каменів з нирок і подальша реабілітація. Син Ротару Руслан вибрав для матері один з кращих медичних центрів з цілющим джерелом в Львівській області - "Ріксос-Прикарпаття", де Ротару минулого року вже проходила двотижневий курс лікування.

І ось через рік у співачки трапився рецидив. За словами лікарів, їй знову необхідний курс лікування і нова операція з виведення і дроблення каменів. Хоча торішнє перебування в лікувальному центрі в Трускавці, видно, залишило лише дуже хороші враження, проведене лікування дало лише короткочасне полегшення. Крім того, останнім часом легендарну співачку все частіше і частіше почали мучити болі в печінці. Софія Михайлівна вже не раз зверталася з подібними скаргами до своїх лікарів в Києві і проходила обстеження у них же. Саме за порадою цих фахівців артистка і вирішила знов звернутися у вже знайомий їй медичний центр.

Палата, в яку Софія Михайлівна ляже на початку лютого, вже заброньована. За її словами, в цей період там менше всього відпочиваючих і вона зможе відчути себе найкомфортніше, оскільки ніхто не перешкодить її відпочинку. Також співачка попросила включити в схему її лікування ряд процедур, таких як спеціалізований масаж і грязьові ванни, повідомляє Шоу-бизнес.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Софію Ротару покладуть в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі