середа, 02 липня 2008 09:36

Софії Ротару виділили землю в Ялті

Софії Ротару виділили землю в Ялті
Рада міністрів Криму узгодила місце розташування земельної ділянки для індивідуального дачного будівництва, яку планується передати в оренду відомій співачці Софії Ротару.

Як повідомив співробітник прес-служби Радміну АРК, відповідну постанову було прийнято вчора на засіданні уряду автономії.

Площа ділянки із земель Національного інституту винограду та вина Магарач – 0,14 га.

Постанову Радмін прийняв після розгляду заяви "громадянки України Євдокименко-Ротару Софії Михайлівни", й керуючись низкою статей Земельного кодексу України.

Ділянка знаходиться за межами населених пунктів Массандрівської селищної ради міста Ялта. Радмін дозволив розробку проекту землеустрою з відведення земельної ділянки на умовах оренди.

Уряд Криму направить матеріали узгодження місця розташування ділянки на розгляд до Верховної Ради АРК для ухвалення рішення у встановленому законодавством порядку.

Співробітник прес-служби Радміну, посилаючись на слова голови Республіканського комітету із земельних ресурсів Криму Миколи Голубєва, повідомив, що земельну ділянку планується передати Софії Ротару в оренду на 49 років. Голова Рескомзему автономії також повідомив, що на цій ділянці був пустир, "забруднений і засмічений", а Ротару навела там лад.

Як повідомлялося, ціни на кримську землю формують непрозоро, на "чорному" ринку і завищені подекуди в десятки разів.

За матеріалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Софії Ротару виділили землю в Ялті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі