четвер, 17 квітня 2008 09:06

Софія Ротару назавжди покидає сцену

Софія Ротару назавжди покидає сцену
Відзначивши минулого року 60-річчя, Софія Ротару відправилася в свій останній гастрольний тур. Прийняти таке нелегке рішення її змусив стан здоров"я.

Про те, як повідомити цю новину прихильникам, Софія Михайлівна ще не знає: про те, що вона відмовляється від гастролей, знають поки лише найближчі - син, невістка і учасники її групи.

Не підтримати рішення народної улюбленки вони не могли: знаючи співачку краще, ніж будь-хто інший, вони бачили, як важко дається Софії Михайлівні початий в кінці березня весняний тур.

У тому, що Ротару не лукавить, кажучи про своє погане самопочуття, переконався багато хто з тих, хто прийшов минулого літа привітати її з днем народження. Це було грандіозне свято. Величезна кількість гостей, багатогодинне гуляння. До неї приїхали друзі, колеги, знайомі. Але вона не могла проігнорувати і тих, хто зібрався біля воріт - своїх прихильників. Коли їх за традицією пустили в сад Софії Михайлівни, тут почався справжній натовп.

Жара, духота, натовпи народу. Раптово артистці стало погано. Швидко піднявшись на веранду, щоб перепочити в тіні, співачка попросила у невістки вологі серветки.

Астма змусила Ротару в цьому турі майже двадцятьма містами співати більшість пісень під фонограму, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару назавжди покидає сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі