пʼятниця, 21 грудня 2007 14:24

Шофер принцеси Діани був п"яний під час аварії

Шофер, що сидів за кермом машини, в якій загинула принцеса Діана, вийшов п"яним з бару менше ніж за годину до трагічної аварії. Про це було заявлено на розслідуванні загибелі принцеси, що проходить зараз в Лондоні, повідомляє Mirror.

Ален Вілломез, бармен бару Vendome готелю Paris Ritz, в якому зупинилися Діана і Доді аль-Файед, сказав по відеоконференції: "Я бачив, як він (Анрі Пол) пив. Його очі блищали і були широко відкриті".

"Коли він виходив з бару, він врізався в одного з моїх колег. Він йшов як клоун", - додав він.

Пол двічі заходив в бар Vendome. У рахунку вказано, що він замовив два келихи Ricard перш ніж сісти за кермо. Вілломез додав: "Він був явно в ненормальному стані".

Тим часом інші свідки заявили, що Пол був тверезий перед аварією. Але Вілломез стверджує, що персоналу веліли сказати, що Пол пив фруктовий сік "заради Королівської Сім"ї".

Він говорить, що був "вражений", коли президент готелю Франк Кляйн висловила таке прохання "через емоційні аспекти", але пізніше попросив, щоб той сказав поліції правду.

Також на засіданні з"ясувалося, що Діана дзвонила своєму другу журналістові Річарду Кею перед смертю. Вона говорила про відкриття мережі притулків, що фінансується батьком Доді, Мохамедом аль-Файедом.

Лондонське судове слухання, продовжується, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Шофер принцеси Діани був п"яний під час аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі