понеділок, 16 квітня 2007 13:44

Соцпрограма Буша щодо пропаганди цнотливості провалилася

Соціальна програма президента США Джорджа Буша, який закликає американських підлітків до цнотливості, не принесла результатів, пише The Guardian.

За інформацією видання, про це говорять результати дослідження, проведеного компанією Mathematica Policy Research на замовлення Конгресу США. Під дослідження опитали 2000 тінейджерів зі штатів Флорида, Вісконсин, Міссісіпі й Вірджинія, одна половина з яких проходила навчання за соціальною програмою про стриманість, а друга - за звичайною програмою, де обговорювалися засоби контрацепції.

Результати показали, що в обох групах опитаних середній вік початку статевого життя підлітків виявився однаковим - 14,9 років. У зв"язку з таким результатом, працівники охорони здоров"я вважають, що набагато краще, щоб підлітки отримували знання про контрацепцію, ніж утримувалися від сексу.

Кампанія, яка є одним із центральних пунктів соціальної політики американського президента, почалася ще 1998 року, коли Буш був губернатором штату Техас. Відтоді на пропаганду стриманості у підлітків - рекламні постери, соціальні відеоролики й освітні програми - з бюджету витратили понад мільярд доларів повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Соцпрограма Буша щодо пропаганди цнотливості провалилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі