вівторок, 23 лютого 2021 07:32

Соцмережу Clubhouse вперше зламали хакери

Соцмережу Clubhouse вперше зламали хакери
Clubhouse не може обіцяти конфіденційність розмов, що проводяться у будь-якій точці світу. Фото: Reuters

Через тиждень після того, як у новій популярній соцмережі Clubhouse заявили, що вживають заходів з убезпечення даних користувачів, невідомий зловмисник здійснив хакерську атаку на сервіс.

Незважаючи на те, що Clubhouse відповідає за додавання нових друзів та пошук кімнат, платформа покладається на китайську компанію для обробки трафіку даних та аудіопродукції, пише Bloomberg. Хакер викачав голосові повідомлення із Clubhouse та передав їх на сторонній сайт.

"Clubhouse не може обіцяти конфіденційність розмов, котрі проводяться у будь-якій точці світу", - зауважив Алекс Стамос, колишній керівник служби безпеки Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим може бути небезпечний Clubhouse

Соцмережа Clubhouse, яку торік створили підприємці Пол Девіс та Рохан Сет набирає обертів. Додаток став популярним під час пандемії. Поки що він 1-й у рейтингу Apple App Store у Німеччині, Італії, Японії та Туреччині. Особливістю Clubhouse є те, що користувачі спілкуються там лише аудіоповідомленнями.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережу Clubhouse вперше зламали хакери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі