четвер, 07 лютого 2008 15:28

Societe Generale знову обікрали

Касир належного SocieteGenerale Румунського банку розвитку Міхаела Росана Біту заарештована за спробу перевести на свій рахунок 3,2 мільйона доларів, повідомляє AP. Для доступу до рахунків Біту користувалася паролями високопоставлених співробітників банку.

Зараз Біту знаходиться під вартою і поки неясно, коли почнеться судовий процес. Окрім неї заарештовано ще три людини, а в число підозрюваних потрапили сім осіб.

Тим часом представники компанії стверджують, що їм в основному вдалося запобігти афері. Як розповіла генеральний секретар Румунського банку розвитку Адела Янсен, повернути вдалося близько 2,8 мільйонів доларів. "Протягом години банк зумів заблокувати переведення більшої частини суми", - додала вона.

Банк Societe Generale, що входить до числа найбільших в Європі, в січні зазнав збитків в 5 мільярдів євро від дій трейдера Жерома Керв"єля. Крім того, деякі представники вищого керівництва банку підозрюються в інсайдерській торгівлі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Societe Generale знову обікрали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі