неділя, 05 квітня 2009 15:52

Соціальна мережа рятує людей

Автор: ТСН
 
Підліток з графства Оксфордшир, що прийняв смертельну дозу наркотика, був врятований завдяки його інтернет-знайомій, яка знаходилася в американському штаті Меріленд.

Молоді люди використовували для спілкування популярну соціальну мережу "Facebook".

Юна американка підняла тривогу, отримавши від свого 16-річного приятеля повідомлення, що він має намір покінчити життя самогубством. Дівчина розповіла про повідомлення матері, та подзвонила в місцеву поліцію, яка зв"язалася зі спеціальним співробітником Білого дому.

Інформація через британське посольство у Вашингтоні була оперативно передана поліції міста Абінгтон. Хоча дівчина не знала точної адреси, поліцейські встигли вчасно. Вони за непрямими ознаками вирахували вісім можливих адрес, і вгадали місце проживання юнака з четвертої спроби.

Підлітка, який ще знаходився у свідомості, відвезли до лікарні. Зараз його життю ніщо не загрожує.

Довідка від "Gazeta.ua":

Facebook — веб-сайт популярної соціальної мережі, який почав працювати 4 лютого 2004 року. Засновником сервісу є Марк Цукерберг. Станом на кінець вересня 2008 року на сайті було зареєстровано 175 мільйонів активних користувчів.

Завдяки своєму сайту Марк Цукерберг став наймолодшим "паперовим" мільярдером у свої 23 року.

Віднедавна сервіс має і російськомовний варіант.

tsn.ua, liga.net
Зараз ви читаєте новину «Соціальна мережа рятує людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі