субота, 04 серпня 2007 16:35

Соціалісти затвердили виборчий список для участі в позачергових виборах до Ради

З"їзд Соціалістичної партії України затвердив список кандидатів в народні депутати для участі в позачергових виборах у Верховну Раду.

До першої десятки списку увійшли лідер партії Олександр Мороз, міністр внутрішніх справ Василь Цушко, міністр освіти Станіслав Николаєнко, глава Фонду держмайна Валентина Семенюк і народні депутати 5-го скликання Владимир Бойко, Михайло Мельничук, Іван Бокий, Сергій Червонопиській, Олексій Малиновській та Степан Бульба.

У списку представлені майже всі народні депутати 5-го скликання від Соцпартії, зокрема, Сергій Матвієнков (номер 13), Ярослав Мендусь (14), Віталій Шибко (номер 20), Олександр Баранівський (номер 23).

Під номером 15 в списку йде міністр транспорту Микола Рудьковський.

У списку також є перший заступник Київської держадміністрації Анатолій Голубченко, в.о. генерального директора компанії "Турбоатом" Віктор Субботін і і колишній гендиректор цієї ж компанії Анатолій Бугаєць.

У списку СПУ 316 кандидатів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Соціалісти затвердили виборчий список для участі в позачергових виборах до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі