вівторок, 04 вересня 2007 17:18

Соціалісти скаржаться, що телебачення ігнорує роботу Ради

Депутат від Соцпартії Віталій Шибко обурений тим, що національні телеканали начебто не транслюють роботу депутатів Верховної Ради V скликання. Про це він сьогодні заявив з трибуни ВР. "Я хочу спочатку сказати, що надійшли повідомлення, що наша сесія на каналах телевізійних не транслюється", - заявив він.

"Тому я хотів би зробити офіційну заяву і звернення до голови держкомітету (Держкомтелерадіо) Едуарда Прутника. Хай він дасть роз"яснення, чому лише радіоканали транслюють, а телевізійні безпосередньо не транслюють засідання сесії", - підкреслив Шибко.

Насправді у прямому ефірі засідання транслює телеканал "Рада". Раніше засідання Верховної Ради транслював також 5 канал, але з перервами на новини і до обіднього часу.

Держкомтелерадіо сьогодні ж заявило, що національна телекомпанія транслювала урочисте відкриття четвертої сесії депутатів Верховної Ради. Про це говориться в повідомленні прес-служби державного комітету, поширеному у відповідь на звинувачення соціаліста Шибка щодо відсутності в ефірі національних телеканалів такої трансляції.

"Згідно з листом голови ВР Олександра Мороза від 3 вересня НТКУ і НРКУ була забезпечена трансляція в прямому ефірі 4 вересня о 10:00 урочистого відкриття сесії - як і було вказано у листі", - підкреслюється в повідомленні.

У повідомленні також наводиться лист Мороза, в якому він просить "забезпечити трансляцію в прямому ефірі 4 вересня о 10:00 урочистого відкриття четвертої сесії Верховної Ради 5 скликання" національними теле- і радіокомпаніями, передає "Українська правда".
Зараз ви читаєте новину «Соціалісти скаржаться, що телебачення ігнорує роботу Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі