понеділок, 11 лютого 2008 16:37

Сочинець вижив після того, як в його голові розірвалася петарда (ФОТО)

29-річний житель Сочі дивом залишився живим після того, як в його голові вибухнула петарда. Вибухом 29-річному маляру Валерію А. вибило око і рознесло лобову і тім"яну кістки. В даний час пострадавший лікується в Центральному військовому клінічному госпіталі ім. А.А. Вишневського.

Як з"ясувалося, Валерій разом з дружиною і друзями вирішили влаштувати святковий салют. Купили дорогий фейєрверк з сім"ю зарядами і почали запускати його у дворі. Проте спочатку вилетіли всього два заряди. Після того, як довгий час продовження фейєрверку не було, Валерій вирішив підійти і подивитися, в чому справа.

Як тільки Валерій нахилився, пролунав вибух. Петарда, що вилетіла, пробила очну ямку і вибухнула. Викликана "швидка" доставила чоловіка в реанімацію сочинської лікарні. Як виявилось, вибух зачепив лобову і тім"яну кістці, зламав стінки очних ямок, а в черепі утворилася дірка.

Після декількох днів пострадалого терміново доставили до Москви. "Його привезли у важкому стані, - розповів лікар відділення щелепно-лицьової хірургії Володимир Хишов. - Ми дуже здивувалися, коли дізналися, що він залишився живий після того, як в його голові розірвалася петарда. Це справжнє диво! Йому дуже повезло".

Валерію вже зроблена первинна хірургічна обробка. Через декілька днів медики планують операцію по видаленню залишків правого ока. Як говорять лікарі, якщо все піде успішно, вже через рік можна буде поставити пацієнтові штучне око, повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Сочинець вижив після того, як в його голові розірвалася петарда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі