пʼятниця, 14 вересня 2007 08:56

Собчак подарувала Глюкоzi коляску Porshe за 500 000 (ФОТО)

 
Телеведуча та світська левиця Ксенія Собчак, як виявилось, не жаліє грошей не лише на себе кохану. По відношенню до близьких людей вона теж вельми щедра. Ксюша подарувала своїй майбутній хрещениціі, чотиримісячній дочці Глюкоzы, дорогий візочок фірми Porshe. Ціною – півмільйона рублів – він не поступається хорошій іномарці.

Дорогий подарунок має усі навігаційні переваги. Візочок обладнаний спеціальними сигнальними пристроями, які навіть повідомляють про фізичний стан дитини, наприклад чи не мокрий малюк. Але більше за все Наташі подобається одна деталь – те, що в дарованому подругою та майбутньою хрещеною її дочки візку є підігрів.

Правда, від такого дорогого подарунка скромна співачка спочатку хотіла відмовитися. Ціна в півмільйона рублів трохи збентежила молоду маму. Але у Ксюші знайшлися аргументи, щоб переконати Наташу в тому, що найдорожчий презент має бути від неї.

Єдине, що Глюкоzа вбудувала б у дорогий подарунок, це спеціальне дистанційне управління та міцніші гальма, як на одній з її улюблених марок машини – "порше-кайєн".

Подарунок дійсно стався у пригоді. Не встигла Собчак урочисто вручити Наташі візочок, як вона поклала туди Лідочку і попрямувала з малятком на першу прогулянку Москвою, пише Твій день.

Зараз ви читаєте новину «Собчак подарувала Глюкоzi коляску Porshe за 500 000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі