пʼятниця, 02 листопада 2007 07:02

Собака прийшов додому за 60 кілометрів

Знайомі запросили Аллу Щербаченю з Чернігова вихідними з"їздити по гриби до села Олешня Ріпкинського району. Жінка взяла з собою дворняжку Кузьму. У лісі пес загубився.

— Я так грибами захопилася, що й не помітила, куди він утік, — каже 53-річна Алла Щербаченя. — Шукала потім Кузьму по селі, в лісі. Коли поверталася додому, залишила свій номер телефону в  людей, які найближче жили до лісу. А за чотири дні, вранці, телефонує сусідка Люда Луговська: "Алла, я у вікно бачу, твій племінник Яків Кузю веде!". І точно, за кілька хвилин заводить мого песика — худючого, брудного, подряпаного. Яша живе на першому поверсі в сусідньому будинку. Кузя сидів під вікнами його спальні й вив до тих пір, поки племінник не виглянув.

Після того, як подолав 60 км, пес схуд удвічі. Нині їсть все підряд. Навіть за кішкою доїдає.

Алла Захарівна узяла Кузьму цуценям 14 років тому. На Великдень зустріла знайому, яка несла викидати маленького песика до лісу. Запитала: "Хіба не жаль такого гарненького?". "Подобається — забирай!" — відповіла та. Тоді Алла віддала за собаку літр горілки.

Зараз ви читаєте новину «Собака прийшов додому за 60 кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі