вівторок, 27 листопада 2007 16:51

Собаці-мільйонерові приходять листи з погрозами

Собаці-мільйонерові приходять листи з погрозами
Безпородний собака, що успадкував в серпні 12 мільйонів доларів від своєї господині, американки Леони Хелмслі, одержує листи з погрозами, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на американські ЗМІ. Трабл вже одержав від 20 до 30 листів з погрозами.

Хелмслі, колишня власниця "візитної картки" Нью-Йорка - хмарочоса Empire State Building, - яка померла на початку серпня у віці 87 років, залишила найбільшу частку своїх статків улюбленому собаці по кличці Трабл (у перекладі з англ. "неспокій").

"Я уб"ю собаку, я збираюся її викрасти, мені потрібно 12 мільйонів доларів", - цитує слова зловмисників друг Хелмслі Джон Коуді. Він також додав, що Трабл почувається чудово і про нього добре піклуються.

80-річний брат покійною Елвін Розенталь, якому дісталося трохи менше, ніж собаці, - 10 мільйонів доларів - відмовляється виконати волю сестри і прийняти під свою опіку собаку з мільйонним приданим. Йому, за умовами заповіту, було доручено управління трастовим фондом, з якого і фінансуватиметься розкішне життя Трабла і його похорони у разі смерті.

До своїх внуків Хелмслі була за життя ще менш щедра, ніж до брата: тільки двоє дітей її сина Джея, померлого в 1982 році, отримали в спадок 5 мільйонів доларів за умови, що вони відвідуватимуть могилу батька не рідше за раз на рік. Інші два внуки, згідно заповіту, не отримали нічого "з причин, які їм відомі".

Проте ще один нюанс заважає виконати заповіт Хелмслі, яка побажала, щоб восьмилітній Трабл після смерті був похований в її мавзолеї. Керівництво кладовища категорично заявило, що похорони тварин в цьому елітному і респектабельному місці виключені.

Свого часу Леона Хелмслі разом з чоловіком Гарі, нині також покійним, заснували гігантську бізнес-імперію, яка володіє найпрестижнішою нерухомістю в Нью-Йорку, а також мережею готелів в різних регіонах США.

Зараз ви читаєте новину «Собаці-мільйонерові приходять листи з погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі