вівторок, 11 грудня 2007 12:46

Щоб не повертати борг, депутат убив підприємця

У Кіцманському районі Чернівецької області 31-річний депутат однієї з місцевих рад із спільником здійснив жорстоке вбивство підприємця за борги останньому.

Як повідомив начальник управління карного розшуку УМВС області Микола Макаревич, 30 листопада до Кіцманського райвідділу міліції звернувся житель села Мамаївці, який повідомив, що його 26-річний брат увечері 29 листопада виїхав з дому на своєму автомобілі і не повернувся.

За словами М.Макаревича, невдовзі автомобіль знайшли, а в ньому виявили "особисті речі власника авто та велику суму грошей, що вказувало на те, що якщо стосовно нього був скоєний злочин, то, певно, не з корисливою метою".

6 грудня оперативники за підозрою у скоєнні вбивства затримали двох жителів Кіцманського району. Ними виявились 22-річний чоловік та 31-річний депутат однієї з місцевих рад.

"Спочатку затримані усіляко відхрещувалися від скоєння злочину, але через певний час, під тиском зібраних працівниками карного розшуку доказів, зізналися у скоєному та повідомили місце, де вони викинули тіло в озеро. Згодом тіло було вилучено з води", - сказав М.Макаревич.

Правоохоронці встановили, що між потерпілим та підозрюваними були певні відносини фінансового характеру й останні заборгували велику суму грошей, що вимірювалась "кількома десятками тисяч доларів". З метою ухилення від сплати боргу вони скоїли жорстоке вбивство, а тіло поклали у мішок та викинули в озеро, завчасно поклавши у мішок вантаж, щоб тіло не спливло. Після цього вбивці почистили автомобіль від крові, знищили одяг, у якому вони скоювали злочин.

За зібраними працівниками міліції матеріалами прокуратурою було порушено кримінальну справу. Злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічно, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не повертати борг, депутат убив підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі