четвер, 16 жовтня 2008 13:29

Що спільного між Путіним і Маккейном (ФОТО)

  Маккейн на президентських дебатах. Путін дає інтерв'ю журналу "Time"
Маккейн на президентських дебатах. Путін дає інтерв'ю журналу "Time"

Комбіноване фото з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Джоном Маккейном і тепер вже прем"єр-міністром Росії Володимиром Путіним має певні спільні риси.

На фото обидва політика показують кулак. Слід зазначити, що в психології кулак свідчить про агресивність того, хто говорить. Цей жест був характерний для Бориса Єльцина. Любили "розмахувати кулаками" також Хрущов і Брежнєв. Кулак красномовно вказує на бажання його господаря вирішити всі проблеми одразу, "одним ударом сімох".

Крім того це може означати концентрацію, оволодіння хвилюванням, прагнення до самоствердження.У мові такого політика переважають заклики до силового і радикального вирішення проблем.

Нагадаємо, завершився третій і останній раунд теледебатів між основними кандидатами на пост президента США. Згідно з даними опублікованими на поточному тижні шести різних опитувань громадської думки Обама випереджає Маккейна в діапазоні від 6 до 15%.

Фото Reuters

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Що спільного між Путіним і Маккейном (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі