вівторок, 26 серпня 2008 08:35

Що робити, щоб не сваритися

Що робити, щоб не сваритися
Щоб уникнути сімейних розбратів, прагніть проводити менше часу на кухні. Таку пораду дають британцям експерти аналітичної компанії "Хотпойнт", що провели дослідження в тисячах будинків різних регіонів Сполученого Королівства.

За їх даними, "найгарячішою точкою" в будинку є саме кухня, яка набагато частіше, ніж інші приміщення, стає місцем "з"ясування відносин". Дружини лають чоловіків, партнерів за брудний посуд, а ті, у свою чергу, дратуються через "приховану" дружиною (подругою) чашку чаю та інші кухонні "таємниці".

85% опитаних жінок визнали, що просто шаленіють, коли чоловіки смітять під час приготування їжі і не миють посуд, а також забувають знову класти в холодильник продукти. Не менше роздратування жінок викликає егоїзм їхніх половин, коли ті уплітають останній ласий шматок.

Кожна десята жінка призналася, що у помсту відповідає на це певними діями, зокрема ігноруючи чоловіків і провокуючи ще більшу напругу.

За виразом домогосподарки Джені Хьюз, "кухня - це серце будинку: саме тут ми робимо домашню роботу, розважаємося, спілкуємося". Тому немає нічого дивовижного, що там відбуваються і найгостріші сутички, вважає Хьюз, повідомляє АМІ-ТААС.

Зараз ви читаєте новину «Що робити, щоб не сваритися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі