пʼятниця, 23 квітня 2021 12:24

Сніг і заморозки: українців шокував прогноз на останні вихідні квітня

У суботу на півночі та заході України буде висока ймовірність мокрого снігу.

У центральних областях і на сході завтра очікуються дощі, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Опади оминуть лише південь.

"У неділю черговий атмосферний фронт пронесе у метеовідрах дощі. Уся надія на порятунок ніжного весняного цвіту якраз на хмарність із вологою. Якщо прикриватиме хмарами, то мороз зі своїм пізнім астигматизмом зав'язі може й не пошкодить", - йдеться у повідомленні.

З усіх вихідних найкомфортнішою буде погода на сході в неділю. Прогнозують сонце та тепло до +12...14°С. Також тепло буде в південній частині країни, температура в межах +13...15°С. А ось захід, північ і значна частина центральних областей потраплять у холодну повітряну масу, вдень очікується +7...12°С. Окрім південної частини, при проясненнях вночі велика ймовірність заморозків. І не лише на ґрунті, а й у повітрі.

Автор: facebook.com/tala.didenko
 

У Києві в суботу вранці теж можливий мокрий сніг. Вихідними переважатиме холодна погода з ймовірними нічними заморозками. 24-25 квітня температура у столиці вдень буде +7...9°С. Потепління розпочнеться із найближчої середи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну накриють заморозки, ітимуть дощі - синоптики оновили прогноз погоди на тиждень

До кінця квітня погода в Україні лишатиметься холодною. До кінця місяця українців чекають температурні гойдалки. Дощі, місцями з грозами, йтимуть майже щодня. 29-30 квітня температура трохи підвищиться.

Зараз ви читаєте новину «Сніг і заморозки: українців шокував прогноз на останні вихідні квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі