середа, 23 вересня 2020 19:11

Снаряд не вилетів: на військових навчаннях, де був Зеленський, стався курйоз

Снаряд не вилетів: на військових навчаннях, де був Зеленський, стався курйоз
На навчаннях не спрацював протитанковий ракетний комплекс Javelin. Фото: militaryarms

Під час командно-штабних навчань "Об`єднані зусилля-2020" на полігоні "Широкий Лан" у Миколаївській області, куди приїхав президент Володимир Зеленський, стався курйозний інцидент.

Президент хотів подивитися на роботу американського протитанкового ракетного комплексу Javelin, але той не спрацював. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Як зазначається, комплекс Javelin повинні були задіяти при контрнаступі на умовного противника, але це не вдалося. Пусковий механізм спрацював, але снаряд з нього не вилетів.

"Javelin не спрацював, ракета не вилетіла. Можливо, це помилка оператора, може щось інше, треба розбиратися, зараз точно сказати не можу", - прокоментував інцидент генерал-майор Валерій Залужний - командувач військами оперативного командування "Північ", начальник Об'єднаного оперативного штабу ЗСУ військ оперативного командування "Північ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські військові випадково збили свій винищувач

Американські літаки CV-22B Osprey, які беруть участь в українсько-американських військових навчаннях Сил спеціальних операцій, пролетіли над Києвом. Фото польоту американської авіації вздовж Дніпра показали в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Снаряд не вилетів: на військових навчаннях, де був Зеленський, стався курйоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі