четвер, 23 березня 2023 17:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Снайперка Вікторія Емеральд приховувала вагітність від чоловіка

Снайперка Вікторія Емеральд приховувала вагітність від чоловіка
Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд вже кілька тижнів офіційно в декреті та готується до пологів. Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд вже кілька тижнів офіційно в декреті та готується до пологів.

Захисниця зізналася, що не одразу розповіла чоловікові про вагітність, спочатку приховувала свій стан. Про страх зізнатися чоловікові та командирові в тому, що вагітна, захисниця та майбутня матуся розповіла в інтерв'ю "24 Каналу".

П'ять днів Євгенія та її побратими перебували на завданні. Тоді всі ледь не загинули. В п'ятий день не розуміли, чи виживуть до ранку.

"Коли повернулися, я відчула щось дивне. Перед тим, як їхати на базу, купила тест на вагітність. Зробивши його, зрозуміла, що вагітна. Я була шокована, бо в той момент розуміла, що рано чи пізно мені доведеться покинути фронт. Дуже сильно злякалася цього", – згадує Євгенія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайперка Євгенія Емеральд зізналася, чи планує повернутися на фронт після пологів

Вона зізналася, що не бачила себе у цивільному житті.

"Я закрила своє підприємство, закрила всю діяльність. Боялася, що мені буде нічим займатися і буду не корисною. Ну і здоров'я. Останні три місяці я жила в підвалі, з грибком, невідомо чим надихалась, за пів року війни здоров'я трохи похитнулося", – розповіла снайперка.

Євгенія одразу зателефонувала своєму лікарю, той заспокоїв її, дозволив ще місяць одягати бронежилет, підіймати зброю, казав, що це ніяк не нашкодить дитині. Тоді захисниця вирішила, що до середини вересня залишиться на фронті.

Коли підійшов цей термін, тільки тоді сказала чоловіку і того ж дня сказала командиру. Раніше від всіх приховувала, бо знала – як тільки скажу, що вагітна, то мене одразу відкомандирують в Київ, а я ще хотіла завершити свої справи на фронті", – зізналася Емеральд.

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд знялася в новій фотосесії та розповіла, як протікає її друга вагітність.

Вона постала на фото в повітряній сукні, що підкреслює її живіт. У публікації в Instagram вона зізналася, що її друга вагітність дуже нервова та емоційна.

Зараз ви читаєте новину «Снайперка Вікторія Емеральд приховувала вагітність від чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі