субота, 25 вересня 2010 10:52

Смертник відправив до лікарні 30 людей в Дагестані

Смертник відправив до лікарні 30 людей в Дагестані
У лікарнях Махачкали перебувають 30 постраждалих в результаті вибуху, який вчинив терорист-самогубця на вулиці Акушинського. Про це повідомили в прес-службі МВС Дагестану.

За даними прес-служби, поранено 20 міліціонерів і четверо цивільних осіб, особи ще шести поранених встановлюються. Троє потерпілих перебувають у важкому стані.

"За попередніми даними, терорист-самогубець намагався проникнути на місце проведення спецоперації, проте був зупинений міліціонерами, які стоять у зовнішньому кільці оточення. Тут він привів у дію вибуховий пристрій", - повідомив представник прес-служби МВС Дагестану.

Теракт стався пізно увечері 24 вересня в Махачкалі біля будинку номер 29 по проспекту Акушинського, де було виставлено перше зовнішнє кільце оточення зони контртерористичної операції (КТО). Терорист-смертник привів в дію вибуховий пристрій біля нього.

За попередніми даними, терорист намагався пройти крізь оточення до основної групи співробітників правоохоронних органів, що знаходилася на місці проведення спецоперації, проте був зупинений міліціонером і активував вибуховий пристрій. Особа смертника встановлюється.

Режим КТО в районі вулиці Магістральна в Махачкалі був введений ввечері в п"ятницю після того, як в прилеглому кварталі була блокована група бойовиків.

Як повідомили в інформаційному центрі Національного антитерористичного комітету, в ході операції двоє бойовиків були ліквідовані, ще один затриманий, при цьому загинули двоє співробітників правоохоронних органів. З настанням темного часу доби активна фаза спецоперації була припинена, її планується відновити вранці.

За матеріалами Інтерфакс-Україна, РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Смертник відправив до лікарні 30 людей в Дагестані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі