понеділок, 19 березня 2007 11:33

Смертник підірвав кортеж посольства США в Кабулі

У Кабулі на шляху проходження автоколони посольства США смертник підірвав замінований автомобіль. Як повідомила прес-служба посольства США, декілька співробітників посольства отримали поранення, один знаходиться у важкому стані. За словами очевидців серед поранених одна дитина. Посла США в Афганістані Рональда Ньюмана в конвої не було.

Інцидент відбувся на головній трасі афганської столиці, яку часто використовують коаліційні війська. Один з автомобілів, в яких знаходилися охоронці дипмісії, після вибуху загорівся. За свідченням очевидців, двом людям, які знаходилися в кортежі, на місці надали першу медичну допомогу, дитину госпіталізували.

Місце події оточили підрозділи коаліції.

Більше 30 терактів здійснили самовбивці з початку цього року в Афганістані. Найбільший відбувся 27 лютого поблизу американської авіабази Баграм (за 60 кілометрів на північ від Кабула) в той час, коли там знаходився віце-президент США Річард Чейні. Тоді загинули 20 чоловік, включаючи американського і південнокорейського військовослужбовців, передає NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Смертник підірвав кортеж посольства США в Кабулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі