вівторок, 30 вересня 2008 11:06

Смертниця спробувала підірвати главу МВС Інгушетії

У Назрані біля автоколони глави МВС Інгушетії Муси Медова стався вибух. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС.

Інцидент стався 30 вересня о 08:18. За інформацією агентства, загинула випадкова перехожа, Медов та його охорона не постраждали. Згідно з попередніми даними, вибуховий пристрій великої потужності був закладений в припарковану легкову автомашину з терористкою-смертницею.

Машина смертниці порівнялася з машиною міністра і вибухнула. Автомобіль Медова, як повідомляє агентство, отримав серйозні пошкодження, постраждали п"ять осіб. Смертниця загинула.

Ситуація в Інгушетії загострилася після вбивства 31 серпня власника опозиційного сайту "Ингушетия.ру" Магомеда Євлоєва. Він загинув в Назрані від пострілу в голову під час затримання інгушською міліцією. У ніч на 23 вересня в інгушському місті Карабулак був підірваний автомобіль заступника міністра внутрішніх справ республіки Вадима Селіванова (самого його в машині не було). 22 вересня стався вибух біля будинку прокурора республіки, в результаті якого ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Смертниця спробувала підірвати главу МВС Інгушетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі