середа, 02 вересня 2020 11:34

Смартфони на деревах: кур'єри Amazon змагаються за нові замовлення

Смартфони на деревах: кур'єри Amazon змагаються за нові замовлення
Водії синхронізують телефон на дереві з іще одним смартфоном і чекають неподалік складу. Фото: Reuters

Чиказькі кур'єри придумали незвичний спосіб першими отримувати замовлення на доставку від Amazon. Система обирає виконавця залежно від того, як близько він до складу. Тож водії вішають смартфони на дерева поблизу.

Про це повідомляє Bloomberg.

Замовлення надходять через додаток Amazon Flex, система якого шукає смартфони кур'єрів, що перебувають найближче, з точністю до 5 м. Водії синхронізують телефон на дереві з іще одним смартфоном і чекають неподалік.

З березня через коронавірус мільйони американців втратили роботу. Якщо раніше доставка Amazon була додатковим заробітком, зараз для багатьох вона є основним джерелом доходу. На відміну від погодинних працівників, кур'єрам оплачують лише доставлені замовлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали країни з великими економічними втратами через пандемію

Бюджетне управління Конгресу США прогнозує, що для відновлення після спричиненої пандемією кризи американській економіці знадобиться майже 10 років. У квітні 2020 року в Morgan Stanley прогнозували, що цьогоріч економіка США скоротиться на 5,5% і це буде найбільш різким обвалом з 1946-го. Очікується, що безробіття в США у другому кварталі досягне піку 15,7%. Втрата робочих місць становитиме 21 млн.

Зараз ви читаєте новину «Смартфони на деревах: кур'єри Amazon змагаються за нові замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі