вівторок, 08 січня 2008 20:24

Службовець банку викрав з банкомату 150 тис. грн

У Полтаві до 3,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджений банківський службовець, що організував крадіжку 150 тисяч гривень з банкомату в Лубнах.

Про це повідомила старший прокурор відділу підтримки державного звинувачення в судах прокуратури Полтавської області Олена Кашицина.

Згідно з повідомленням, начальник відділу автоматизації одного з банківських філіалів в Лубнах разом з своїм непрацюючим товаришем вирішили привласнити вкрадені в банкоматі гроші. "До крадіжки вони готувалися ретельно. Банківський службовець, маючи доступ до ключа сейфа банкомату, що знаходиться в приміщенні бібліотеки, зробив його дублікат. Потім він завантажив 150 тисяч гривень в банкомат і того ж дня, 19 квітня, вирішили його пограбувати. Для цього банківський службовець відключив банкомат, а його прибічник вночі проник в бібліотеку, відкрив сейф і вкрав 149 тисяч 830 гривень", - розповіла Кашицина.

Проте, сказала вона, грошима вони не скористалися, оскільки "міліція відразу ж вичислила злочинців і затримала. Вони в крадіжці призналися".

За рішенням Лубенського міського суду Полтавської області із змінами, внесеними Апеляційним судом області, банківський службовець і його спільник засуджені до 3,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Службовець банку викрав з банкомату 150 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі