понеділок, 02 червня 2008 14:17

Службовці київського держпідприємства завдали державі збитки на 6,2 млн гривень

Працівники столичного управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадових осіб державного підприємства, які закупили за завищеними цінами обладнання для комунікацій у комерційних структур.

Унаслідок таких незаконних дій державі були завдані збитки на суму понад 6,2 млн гривень,

Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Нагадаємо, в лютому співробітники правоохоронних органів викрили низку посадових осіб Мінтрансу, винних у зловживанні службовим положенням і заволодінні грошовими коштами в особливо великих розмірах.

З"ясовано, що один з обвинувачених уклав свідомо збиткові договори підряду з двома підприємствами на проведення оцінки протипожежного стану, обстеження системи охорони праці і аерофотознімань автомобільних доріг Львівської області. Безпідставно підписавши акти прийому виконаних робіт, службовець своїми діями наніс державному підприємству збитки на суму понад 17 млн грн, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Службовці київського держпідприємства завдали державі збитки на 6,2 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі