субота, 19 травня 2007 19:01

Слідство у справі про загибель кореспондента не знайшло доказів "збройного сліду"

Слідство у справі про загибель військового кореспондента газети "Комерсант" Івана Сафронова не знайшло доказів "збройного сліду" в його смерті. "В ході розслідування повністю відпрацьована версія про зв"язок загибелі журналіста з його можливими публікаціями про постачання російської зброї на Близький Схід. Доказів цієї версії не виявлено", - заявило джерело, близьке до слідства.

Разом з тим він відзначив, що розслідування справи ще на завершено, слідство продовжене на два місяці. "За цей час слідчі повинні з"ясувати, що саме стало причиною самогубства журналіста. Поки слідство схиляється до версії, пов"язаної з особистим життям загиблого", - відзначило джерело.

Військовий кореспондент газети "Комерсант", 51-річний полковник у відставці Сафронов загинув 2 березня. Його тіло було виявлене під балконом його будинку в центрі Москви. За даним фактом столична прокуратура порушила і розслідує кримінальну справу за статею "доведення до самогубства", повідомляє Газета.ru.

Зараз ви читаєте новину «Слідство у справі про загибель кореспондента не знайшло доказів "збройного сліду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі