субота, 19 липня 2008 13:44

Слідство поки не знайшло підозрюваних у вибуху в Мінську

Пошук осіб, які здійснили вибух в Мінську вночі 4 липня, проводиться по всій республіці, заявив журналістам в суботу в Мінську генеральний прокурор Білорусі Григорій Васильович.

"Підозрювані у справі про вибух поки не встановлені. Проводиться серйозна аналітична робота зі встановлення осіб, винних в здійсненні вибуху. Пошук йде по всій республіці", - повідомив Васильович.

За його словами, люди, які затримані в рамках розслідування кримінальної справи, допитуються. "Мова не йде про те, що вони винні, просто йде розслідування кримінальної справи", - сказав він.

Генпрокурор Білорусі також зазначив, що "МВС працює у даній справі в максимальному режимі, і в цій ситуації (пошук осіб, які здійснили вибух) необхідно максимально просіяти всю інформацію і опитати максимальну кількість людей".

При цьому він закликав населення з розумінням поставитися до того, що проводяться допити жителів Мінська. "Всі незручності, що доводиться зазнати жителям, пов"язані з тим, що необхідно розкрити злочин з розряду важких, знайти хоча б якусь зачіпку", повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Слідство поки не знайшло підозрюваних у вибуху в Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі