понеділок, 11 червня 2007 13:53

Слідчий у справі британської дівчинки сам опинився під слідством

Офіцерові поліції Португалії Амаралю, ведучому розслідування викрадання 4-річної Медді Макканн, пред"явлені звинувачення у зв"язку із справою про викрадання 9-річної Джоани Кіпріано, яку так і не знайшли.

Разом з Гонсало Амаралем у справі про викрадання Джоани Кипріано португальська прокуратура пред"явила звинувачення ще чотирьом поліцейським.Трьом обвинуваченим інкримінується застосування тортур, одному - приховування доказів, і ще одному - підробка документів.

Дев"ятирічну Джоану так і не знайшли. Її мати і дядько були засуджені за те, що нібито убили дівчинку і розчленували її тіло, після того, як вона ненавмисно викрила їх в кровозмісному зв"язку. Проте мати Джоани - Леонора, заявила, що на допиті, що проходив без адвоката, її били, добиваючись, щоб вона звела наклеп себе.

Повідомляється, що, не дивлячись на пред"явлені звинувачення, Гонсало Амараль не був усунений від своїх обов"язків і продовжує вести розслідування викрадання Меделейн Макканн. Амараль обурений пред"явленими йому звинуваченнями і збирається зробити у відповідь дії відносно прокуратури.

Амараль є визнаним професіоналом, на його рахунку не одна розкрита справа.

Меделейн Макканн була викрадена 3 травня в португальському місті Алгарве, куди її сім"я приїхала на відпочинок. Батьки ненадовго залишили дівчинку в номері в готелі, а коли повернулися, її там вже не було, повідомляє The Times.

Зараз ви читаєте новину «Слідчий у справі британської дівчинки сам опинився під слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі