субота, 17 грудня 2011 17:23

Слідчий своїм допитом довів харківських чорнобильців до гіпертонічної кризи

Слідчий своїм допитом довів харківських чорнобильців до гіпертонічної кризи

У Харкові двох делегатів всеукраїнської конференції громадської організації "Союз Чорнобиль України" Володимира Проскуріна та Петра Прокопенка швидка допомога забрала зі слідчого управління обласної міліції, де їх допитували другий день поспіль.

Про це повідомляє прес-служба руху "Вперед!", посилаючись на слова Прокопенка. Як йдеться у повідомленні, допит у п'ятницю тривав до 23:00. Всю ніч під будинками активістів чергували машини співробітників органів внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорнобильці згорнули намети в Донецьку та Львові

"Вранці обох свідків у кримінальній справі про фальсифікацію документів з ескортом доставили до слідчого, де продовжився допит", - повідомляють у прес-службі.

"Лікарі встановили у мене гіпертонічну кризу, оглянули і Проскуріна - а в нього ще гірше, і обох негайно забрали в лікарню", - сказав Прокопенко. Він також додав, що стосовно Проскуріна скасовано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Як повідомлялося, в Харкові міліція другий день поспіль допитує двох делегатів всеукраїнської конференції громадської організації "Союз Чорнобиль України", яка 16 і 17 грудня проходить в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Слідчий своїм допитом довів харківських чорнобильців до гіпертонічної кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі