четвер, 30 травня 2019 14:24

Скорочення населення загрожує національній безпеці

  "До 9 мільйонів українців щороку виїжджають на заробітки за кордон" - Турчинов. Фото: turchynov.com
"До 9 мільйонів українців щороку виїжджають на заробітки за кордон" - Турчинов. Фото: turchynov.com

Український політик Олексадр Турчинов заявив, що швидке скорочення населення стає для нашої країни одним із головних факторів, що загрожує національній безпеці та існуванню нації.

"Проблему скорочення населення треба шукати не тільки в зовнішній агресії, або в високому рівні життя в країнах Європи, куди прагнуть виїжджати наші співвітчизники". Її треба шукати всередині нашої країни", - зазначив Турчинов.

За його словами, до 9 млн українців щороку виїжджають на заробітки за кордон, а 3,2 мільйона - постійно працюють за межами країни.

"В результаті в рейтингах країн з найбільш стрімким скороченням працездатного населення України посіла перше місце, а за показниками старіння - 29 місце в світі", - додає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов може відійти від Порошенка

Верховна Рада не підтримала відставку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. "За" відповідний проект постанови проголосували 97 депутатів. Відставку не підтримали "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Батьківщина", групи "Воля народу" і "Відродження".

Гройсман передав заяву на звільнення до парламента 22 травня.

Зараз ви читаєте новину «Скорочення населення загрожує національній безпеці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі