четвер, 19 червня 2008 16:59

Школяру загрожує 38 років позбавлення волі за підробку оцінок

У США 18-річний учень каліфорнійської школи Tesoro Омар Хан може отримати тюремний термін до 38 років за підробку оцінок. Його і ще декілька школярів звинувачують в зломі комп"ютерів і крадіжці екзаменаційних завдань, повідомляє The Los Angeles Times.

Як встановило слідство, школяр неодноразово проникав в шкільну базу даних під паролями викладачів, щоб поміняти свої низькі оцінки на п"ятірки. Крім того, він підробляв оцінки, щонайменше, ще дванадцяти учнів, деяким з них загрожує термін до трьох років.

Омар Ханові вдалося встановити на шкільні комп"ютери програми для віддаленого доступу до баз даних. Кілька разів він знаходив екземпляри тестів з правильними відповідями, після чого розсилав їх по електронній пошті десяткам класів, з поглибленим вивченням предметів.

Викрити школяра в підміні адміністрація змогла лише недавно, коли виявилося декілька явних суперечностей в базі даних. Омар Хана звинувачують в 69 випадках порушення закону. Для його звільнення з-під арешту призначена застава в 50 тисяч доларів, передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Школяру загрожує 38 років позбавлення волі за підробку оцінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі