четвер, 24 квітня 2008 18:17

Школярі два дні ховалися в покинутих хатах

16 квітня Ігор Войтенко, 14 років, і Оля Руденко, 10 років, із села Чорнозем Семенівського району Чернігівщини пішли на шкільний автобус. Діти навчаються в сусідньому селі Хотіївка. У школі так і не з"явилися.

Директор школи Висоцький Олександр Петрович почав хвилюватися, зателефонував рідним. Ті сказали, що Оля й Ігор велосипедами поїхали до зупинки. Залишили їх у кущах. Проте в автобус не сіли.

На пошуки дітей виїхали 35 працівників особового складу Семенівського райвідділу міліції, директор школи, сільчани. Згодом до пошуків долучили 15 прикордонників і 23 особи внутрішніх військ із Чернігова. Ходили околицями, лісом до ночі. Але Олю й Ігоря не знайшли. Наступного дня продовжили пошуки. На втікачів у покинутій хаті в Чорноземі натрапили дільничний Василь Верхулевський, дізнавач Микола Лантух і старший опер Володимир Бик.

Діти були брудні, налякані. Плакали і просилися, щоб не забирали до міліції. Розказали, що вирішили прогуляти уроки, тому заховалися і пішли гратися в пусті хати. Коли побачили директора, почули, як їх кличуть, злякалися. Вирішили не виходити. Вночі перебиралися з однієї покинутої хати в іншу.

Зараз ви читаєте новину «Школярі два дні ховалися в покинутих хатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі