пʼятниця, 04 травня 2007 15:43

Школяр зарізав приятеля за каструлю раків

У Донецькій області двоє хлопчиків цілий день ловили на річці раків, а надвечір прийшли на дачу родичів і вирішили приготувати з улову вечерю.

Коли блюдо було готове, молодший риболов ненавмисно перевернув каструлю з раками і, злякавшись гніву старшого, почав тікати. "Він біг по грядках, де росли помідори бабусі. Мене це дуже сильно розсердило", - признався школяр слідчим.

Недовго думаючи, розсерджений онук схопив кухонний ніж, наздогнав "порушника" і наніс йому декілька ножових поранень, від яких хлопчик помер. Школяр заховав труп малюка в металевий чан в городі і присипав гілками.

А пізно вночі, коли батьки почали шукати сина, вбивця допомагав шукати зниклого друга. "Коли правда відкрилася, хлопчик досить довго не йшов на контакт, хоч і поводився дуже спокійно", - відзначили в ГУ МВС Донецької області.

Проведена медекспертиза не показала яких-небудь серйозних відхилень в психічному розвитку школяра. "Особливо дивно, що хлопчик виховується в дуже благополучній і матеріально забезпеченою сім"ї, де про нього піклуються", - розповіла голова судово-психіатричної комісії Світлана Шлімілі, передає Україна кримінальна.
Зараз ви читаєте новину «Школяр зарізав приятеля за каструлю раків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі