середа, 21 травня 2008 10:11

Школи Одещини стають осередками садизму

Школи в українських провінціях, схоже, стають осередками садизму. Не встиг вщухнути скандал навколо побиття дівчинки на Одещині, як тут же спалахнув новий. В Овідіополі учениці дев"ятого класу на очах усієї школи два роки знущалися з однокласниці. А коли після найболючішого побиття батьки дівчинки звернулися до міліції, керівництво школи намагається приховати інцидент.

На Одещині компанія дівчат знущалася з однокласниці просто на порозі школи. А двоюрідний брат жертви знімав екзекуцію на мобільний телефон. Приголомшливі кадри потім гуляли школою. Діти мінялися відео просто на очах у вчителів. Такий жах коївся у навчальному закладі Овідіополя.

Побита дівчина нині у лікарні. Дитина каже, що разом із батьками просила допомоги у педагогів. Однак класний керівник пустила конфлікт на самоплив.

Дівчинку били ногами по голові. Алла Кирилюк нині під особливим наглядом лікарів. У неї – струс мозку, підвищена сонливість та часті напади нудоти.

Лікарі обіцяють поставити дитину на ноги. А ось у міліції до постраждалих поставилися прохолодно. Правоохоронці попросили батьків не давати хід справі і забрати заяву. А педагоги взагалі звинуватили в усьому побиту дівчину. Лише через тиждень мати зважилася подзвонити на телебачення.

Керівництво школи нині дійсно на лікарняному. Але відомо, що ситуація вийшла з-під контролю у закладі ще два роки тому. Тоді батькам потрапив до рук дитячий зошит. У ньому у віршах написано, що дівчата мріють облити однокласницю кислотою та обстригти наголо. Цей зошит вели шестеро дівчат. Його бачили вчителі, які нині намагаються приховати конфлікт. Та батькам постраждалої дівчинки нікуди тікати – у невеличкому Овідіополі лише два загальноосвітніх заклади, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Школи Одещини стають осередками садизму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі