середа, 09 січня 2008 09:25

Складено рейтинг зірок, які вдягаються без смаку (ФОТО)
8

Вікторія Бекхем
Емі Уайнхаус
Мері-Кейт Ольсен
Ферджі
Келлі Кларксон
Американський дизайнер і критик Містер Блеквелл у вівторок оприлюднив черговий щорічний список найбільш позбавлених смаку в одязі знаменитостей. Перше місце дісталося "Posh Spice" Вікторії Бекхем. "Навіщо намагатися додати "родзинку" в образ, якщо можна просто надіти спідницю – одну монструозну міні-спідницю за іншою", – прокоментував Містер Блеквелл наряди співачки – дружини відомого футболіста Девіда Бекхема.

Другою в списку зірок, що відрізняються поганим смаком у доборі одягу, опинилася скандально відома британська співачка Емі Уайнхаус. "Зверху "начос", знизу бабин "горошок", все разом – страшна офіціантка з придорожнього кафе 1950-х", – охарактеризував Містер Блеквелл стиль Уайнхаус.

Третє місце посіла молода актриса Мері-Кейт Ольсен, яку дизайнер порівняв з "обідраною зубочисткою, що потрапила в ураган". У Мері-Кейт є сестра-близнючка Ешлі, яка вдягається в тому ж стилі, але її Містер Блеквелл, з якихось причин, у список не включив.

Також у списку найбільш позбавлених смаку знаменитостей опинилися: Ферджі ("хаос гламурних брендів"), Келлі Кларксон ("її божественний голос компенсує більшість промахів стилю, але не голий живіт"), Евагрін ("застрягла в неонових кошмарних снах, що позбавляють розуму"), Авріл Лавін ("вдягається в будинку моди Дракули"), Джесіка Сімпсон ("прокляття світової моди"), Лінді Лохан ("задала новий стандарт поганого смаку") і американська актриса Елісон Арнгрім ("виглядає як оглядач моди "Альманаха для фермерів" 1940-х років").

Постійна учасниця "чорного списку" Містера Блеквелла – поп-співачка Брітні Спірс – цього разу в рейтингу не згадується. "Вона переживає дуже важкий період, і було б безглуздо в цей момент оцінювати її одяг", – повідомив дизайнер, висловивши сподівання, що "в 2008 році її справи підуть на лад".

Дизайнер склав і список знаменитостей, що добре вдягалися, – "напрочуд незалежних від моди". У нім, цього разу, опинилися: Різ Уїзерспун, колишня подруга Х"ю Гранта – Джеміма Хан, Бейонсе, Анджеліна Джолі, Хелен Міррен, Ніколь Кідман, Кеті Холмс, подруга принца Уїльяма Кейт Міддлтон, зірка телесеріалу Кетрін Хайгл і Кейт Бланшетт.

У січні 2008 року рейтинг найбільш без смаку вбраних знаменитостей за версією Містера Блеквелла з"явився в 48 раз, повідомляє AP.

Зараз ви читаєте новину «Складено рейтинг зірок, які вдягаються без смаку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі