четвер, 15 травня 2008 12:14

Складено рейтинг 100 найгарячіших жінок від Maxim (ФОТО)

Американська супермодель Маріса Міллер потіснила актрису Ліндсі Лохан з першого місця в рейтингу "100 найгарячіших жінок" за версією журналу Maxim. Вперше 29-річна модель Victoria"s Secret з"явилася у щорічному списку красунь. Це сталося після того, як її знімки потрапили в присвячений модним купальникам номер спортивного журналу Sports Illustrated.

"Міллер проголошує собою офіційне повернення американських супермоделей. З моменту царювання на подіумі Сінді Кроуфорд жодна модель, яка народилася і виросла в США, так не вражала уяву чоловіків", - відзначив головний редактор Maxim Джеймс Камінскі.

Лохан, яка очолювала в минулому році список "найкрасивіших жінок світу" скотилася аж на дев"яте місце. "Після жахливого року, в якому були і автомобільні аварії, і наркологічна клініка, Лохан змусила Голлівуд задуматися лише про одне, - чи заслуговує вона того, що з нею сталося", - відзначає Камінскі.

За Міллер в списку "найсексуальніших" слідує чарівна актриса Скарлетт Йоханссон, "небезпечна секс-бомба", яка, на думку Maxim, володіє акторськими талантами, які "підкреслюють її приголомшливу зовнішність".

Хоча Джессіка Біль зіграла в сімейному американському серіалі "На сьомому небі" дочка священика, актриса зайняла третє місце в списку "найгарячіших дівчаток". Брітні Спірс опинилася на 20 місці, скотившись з 19 позиції, яку вона зайняла після року в наркологічних клініках і інциденту з голінням .

У список красунь від Maxim традиційно потрапили Бейонс, Шарліз Терон, Джесіка Сімпсон, Дженніфер Лов Хюїт, Хайді Клум і декілька нових осіб, серед яких 22-річна зірка підліткового мюзиклу High School Musical Ешлі Тісдейл. Останнє місце в списку Hot 100 від Maxim зайняла зірка реаліті-шоу і бісексуалка Тіла Текіла.

А в рейтингу популярного чоловічого журналу FHM перше місце зайняла актриса Меган Фокс. Українка Ольга Куриленко - на 38 місці, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Складено рейтинг 100 найгарячіших жінок від Maxim (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі