середа, 12 грудня 2007 15:24

Складений рейтинг зоряних бюстів (ФОТО)
16

Більшість жінок в гонитві за красою приходять в клініку пластичної хірургії в першу чергу для того, щоб збільшити свій бюст. Сучасні жінки найчастіше відзначають груди актриси Анджеліни Джолі, називаючи її "золотим стандартом краси". Сайт TMZ.com представляє свою галерею найшикарніших бюстів зірок, на які орієнтуються більшість жінок, що вирішили лягти під ніж хірурга.

Верхівку хіт-параду посідають груди голлівудської актриси Скарлетт Йохансон, яка нещодавно засмутила своїх поклонників, відмовившись зніматися голою у фільмах. Всі майбутні кінокартини з її участю не повинні містити сцен, в яких їй довелося б з"явитися без одягу.

Друге місце займають груди Джанет Джексон. Голий бюст чорношкірої співачки глядачі спостерігали, коли кілька років тому Джексон виступала в перерві матчу по американському футболу. Під час пісні з Джастіном Тімберлейком, співак раптово відірвав частину костюма Джексон.

У почесний рейтинг володарок кращих бюстів увійшла і зірка "Рятувальників Малібу", секс-символ 90-х Памела Андерсон.

Актриса Кармен Електра - одна з володарок найбільших грудей в Голлівуді. Недавно зірка продемонструвала свою красу, організувавши танцювальне шоу для лесбіянок.

Володарка справді видатного бюста співачка Ферджі недавно продемонструвала свою красу, роздягнувшись до трусиків для кліпу на пісню Big Girls Don"t Cry. Говорять, що чоловіки, що знаходилися на знімальному майданчику, побачивши співачку в такому відвертому наряді, зовсім втратили голову і не могли працювати.

Природні груди Сальми Хайек вже багато років вражають розмірами всіх поклонників її таланту. Бюст зірки фільму "Фріда" недавно став ще більшим - актриса вагітна від французького бізнесмена Франсуа-анрі Піно.

Ліндсі Лохан абсолютно не соромиться демонструвати свій бюст. Нещодавно вона показала стриптиз на музичному фестивалі Coachella.

Співачка і актриса Джесіка Сімпсон незабаром планує запустити власну лінію сонцезахисних окулярів, купальників і нижньої білизни, повідомляє RUpor.info.

Зараз ви читаєте новину «Складений рейтинг зоряних бюстів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі